Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@08:00:42 GMT

یک جنگل رازآلود در دل یک مهمانخانه

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۹۴۰۷۲

یک جنگل رازآلود در دل یک مهمانخانه

مجله مهر -  عجیب، وحشی و شگفت انگیز، از جمله صفتهایی هستند که برای توصیف خانه دیوانه ( Crazy house ) استفاده میشود. مهمان‌خانه دیوانه در منطقه دالات ، یک شهر کوهستانی در جنوب ویتنام بنا شده است. این مهمانخانه پر است از راه پله‌های مارپیچ، اتاق خواب‌های مجسمه سازی شده، سطوح عایق بندی شده ، چرخش رنگهای روشن ، پل‌های باریک و گره های پنهان؛

سازنده این بنا، دانگ ویت وین  زنی ۷۹ ساله است که سالها قبل دکترای معماری خود را از مسکو دریافت کرده؛ او می‌گوید: این بنا دقیقا آن چیزی است که در خیال من بوده و این نهایت تخیل و اوج زندگی من است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

دانگ می‌گوید: پس از اخد مدرک دکترا از مسکو، سالها در پروژه های دولتی مشغول به کار بودم و روزی برای یک سفر کاری به دالات سفر کردم. آنجا بود که عاشق چشم انداز سرسبز، آب‌های جاری و مدرم مهربان این منطقه شدم. سرانجام موفق شدم در سال ۱۹۸۳ به همراه پسر ۸ ساله ام در این محل ساکن شوم. دانگ در سال ۱۹۹۰ طراحی‌های اولیه این خانه را اتود می‌زد.

خانه دیوانه هیچ زاویه مناسبی ندارد و شکل های ارگانیکی برای آینه کاری عناصر طبیعی ، مانند قارچ ، پوسته ، غارها و عنکبوت ها طراحی شده است.  برای ساخت این خانه از چوب و بتن زیادی استفاده شده است.

دانگ یه حرف مهم میزند، او می گوید: "ساخت خانه دیوانه هرگز به پایان نمی رسد. این خانه مثل یک چیز زنده است همیشه در حال تغییر است."

حالا چندسالی است که خانه دیوانه برای استقبال از مهمانان و توریست ها باز است.  خانهای شبیه به یک جنگل خیالی که نظیر آن را فقط در انیمیشن ها و کارتون ها دیده ایم.

سبک بازیگوشانه خانه‌های درختی این مهمانخانه دیوانه را متفاوت کرده است. اتاق های مهمان  هر کدام به نام حیوان یا نوع گیاه نامگذاری شده است و  پر از اشکال ارگانیک ، تخت مانند غار و مکانهای چوبی است.

سازنده این اثر می گوید: هم اکنون در خال رویا کردن یک باغ آسمانی برای این خانه هستم و امیدوارم قبل از مرگ بتوانم آن را خلق کنم.

کد خبر 4702153 عارف چراغی شوی

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری جاذبه گردشگری گردشگران صفحه اول روزنامه ها دکه روزنامه مطبوعات ایران کیوسک مطبوعاتی صفحه اول روزنامه های ورزشی صفحه اول روزنامه های اقتصادی اینفوگرافیک عید غدیر خم شهید ایالات متحده آمریکا کاربران ایرانی رادیو مهر حزب الله لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه طرح جنگلداری چندمنظوره توسط محقق ایرانی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما محمود بیات که مدرک دوره کارشناسی تا دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی منابع طبیعی - جنگلداری از دانشگاه تهران دریافت کرده است، درباره این طرح توضیح داد: جنگل‌های ایرانی- تورانی جایگاه ویژه‌ای در توسعه اقتصادی و زیست بومی کشور دارند و تضمین‌کننده بقا و پایداری آب و خاک کشور هستند. وی به تعریف گردشگری طبیعت پرداخت و افزود: گردشگری طبیعت به نوعی از انواع جهانگردی یا گردشگری اطلاق می‌شود که در آن طبیعت و محیط زیست برای گردشگر مقدم بر هرچیز دیگری است. از طرفی امروزه مشخص شده است که گردشگری طبیعت مهم‌ترین منبع کسب درآمد برای حفاظت از تنوع طبیعی محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: جنگل‌های نیمه‌انبوه تا تنک جنگل‌های ایرانی تورانی به‌دلیل آنکه بسیاری از تفرجگاه‌های طبیعی نظیر کوه، دره، رودخانه، آبشار، غار، دریاچه، چشمه، حیات وحش و پوشش گیاهی را در خود جای داده‌اند، اگر فرایند شناسایی و ناحیه‌بندی گردشگری طبیعی برای آن‌ها انجام شود، می‌توان برنامه‌ریزی بهینه‌ای برای استفاده از آن‌ها اعمال کرد.

وی اضافه کرد: هدف اصلی طرح‌های جنگلداری در این جنگل‌ها، بررسی موضوعات زیست بومی، اقتصادی و اجتماعی است و برای مدیریت صحیح این جنگل‌ها ضرورت دارد، طرح جامع و پویای جنگلداری چندمنظوره که پاسخگوی نیروهای پیشران باشد طراحی شود. به دلیل شرایط خاص اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جنگل‌های ایرانی تورانی، آسیب‌های شدیدی به این جنگل‌ها وارد شده است. مدیریت علمی در قالب طرح‌های جنگلداری در جنگل‌های ایرانی تورانی در چند دهه اخیر شروع شده و طرح‌های متعددی در این جنگل‌ها اجرا شده است. برای تحقق اهداف طرح‌های جنگلداری، باید جنگلداری مشارکتی و اجتماعی به‌کار گرفته شود. هدفی که این طرح در بلند مدت دنبال می‌کند علاوه بر حفاظت از جنگل‌ها، سوق دادن این جنگل‌ها با اجرای عملیات‌های پیش‌بینی شده در طرح به سمت پایداری جنگل و ایجاد جنگل متراکم و انبوه است.

بیات تصریح کرد: به‌طور کلی هدف اصلی از اجرای طرح‌های مدیریت منابع جنگلی و طرح‌های جنگلداری چندمنظوره در استان تهران و شهرستان‌های ورامین و پیشوا حفاظت و احیا جنگل‌ها، ارزیابی اثر جنگل‌کاری گز بر روی پوشش گیاهی همراه و خاک و در نهایت مشخص کردن مناطق مستعد گسترش گردشگری اقتصادی بوده‌است. این امر با تهیه نقشه‌های شکل زمین و تلفیق آن‌ها با نقشه‌های پوشش گیاهی و نوع خاک حاصل از کارهای میدانی و عرصه‌ای به دست آمد.

«تهیه طرح جنگلداری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی، توسعه گردشگری و ارزیابی اثرات جنگل‌کاری بر خاک و پوشش گیاهی در جنگل‌های سرخ گز و گز گل کوچک شهرستان‌های ورامین و پیشوا» عنوان طرح پژوهشی محمود بیات عضو هیئت‌علمی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

جنگل‌ها به‌عنوان یکی از مخازن و گنجینه‌های زمین، همواره مورد توجه اقشار مختلف جامعه از جمله محققان بوده است. بنیاد ملی علم ایران هم به سبب اهمیت موضوع، از طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با این حوزه حمایت کرده است.

دیگر خبرها

  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • (ویدئو) غذا خوردن یک شوکا در دل جنگل‌های هیرکانی
  • قاتل پرسپولیس «بزرگ» بود؛ دیوانه وارترین شب زندگی شروین
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس
  • ارائه طرح جنگلداری چندمنظوره توسط محقق ایرانی
  • مذاکره بامزه محیط بان با خرس در جنگل‌ مازندران
  • جنگل فندقلو میزبان گردشگران و اردوهای دانش آموزی
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی
  • گوزن سفید